Tee Time Kalender website module voor Egolf4U

De baanbezetting in één oogopslag helder voor alle leden en spelers van uw golfclub.

 

  • Géén dubbele administratie
  • Op groot én klein scherm zeer functioneel
  • Als grafische kalender of lijst
  • Alle banen overzichtelijk in één kalender
  • Meerdere implementaties mogelijk met één module
Vraag direct een offerte aan!

 

Uw baanbezetting in één oogopslag inzichtelijk
met de Tee Time Calendar

De Tee Time Calendar is een module die informatie uit EGolf4U omzet naar handige overzichten voor op de website. Het doel van de module is om de baanbezetting van een golfclub inzichtelijk te maken.

De module is gemakkelijk te configureren en aan te passen aan de stijl van de eigen website. Het beheer van de kalender vindt volledig plaats in EGolf4U. Zo heeft u geen dubbele administratie meer nodig, en is de weergave van uw banen altijd actueel voor leden én bezoekers.

Meer informatie over de mogelijkheden voor uw club?
Neem vrijblijvend contact met ons op »

De Tee Time Kalender op mobiel en tablet

De voordelen voor uw golfclub op een rijtje

voordeel 1

Eén administratie

De baanbezetting wordt volledig uit egolf4u ingeladen. Een dubbele agenda of administratie is dus niet nodig.

Overal inzichtelijk

De module kan overal worden geplaatst. Op de website, maar ook op een videoscherm en is geschikt voor mobiele apparaten.

In de eigen stijl

De module kan worden aangepast aan de stijl van uw golfclub. Zo blijft het herkenbaar voor uw leden en passend bij de website.

Verschillende weergaven

De module is beschikbaar als kalender of lijst weergave. Ook kan worden ingesteld hoeveel dagen of week- /maand-weergave er gelijktijdig worden getoond.

Volledig configureerbaar

Tijdvakken, weergave, kleuren, aantal banen, namen etc kan allemaal worden ingesteld naar uw eigen voorkeuren.

Meer implementaties mogelijk

De module wordt eenmalig ingesteld en gekoppeld met Egolf4U. Daarna kan hij zo vaak als u wilt (verschillend) worden geïmplementeerd.

 

De Tee Time Calendar maakt communicatie eenvoudig

Met de Tee Time Calendar module op uw website presenteert u de informatie op een manier die bij uw leden past. Op een tablet én op hun telefoon is eenvoudig in te zien wanneer er ruimte is en wanneer de baan van hun keuze bezet is. Ook kunt u kiezen voor een weergave op een groot scherm bij de entree van uw golfclub.

De eenvoudige implemetatie van de module alsook de verschillende mogelijke weergaven maken dat het voor iedereen een toegankelijk en gebruiksvriendelijk overzicht is.

Vraag direct een offerte aan

Veelgestelde vragen

Moeten we gebruik maken van EGolf4U?

Ja, deze module maakt gebruik van de informatie die in EGolf4U reeds is ingevoerd.

Voor overige systemen kunnen we eventueel een maatwerk koppeling schrijven, heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kan de module op iedere website worden geplaatst?

Ja, hoewel de module is geschreven voor WordPress is een maatwerk implementatie in ieder systeem mogelijk. We geven u hierover graag een passend advies.

Kan ik de module zelf downloaden en plaatsen?

Nee. De module vergt voor de koppeling met EGolf4U en de installatie op uw website wel wat maatwerk. Daarom doen wij de eerste plaatsing en koppeling voor u. Het doorplaatsen op verschillende pagina’s en ook het maken van verschillende configuraties is wel zeer eenvoudig, dit kan door uzelf of uw webbeheerder worden uitgevoerd.

Wat kost de module?

Het start-tarief van de module is €2500,- excl BTW. Het gaat hier om een koppeling en plaatsing op uw WordPress website.

De website wordt door ons gecontroleerd op geschiktheid (up-to-date versie van WordPress) en vervolgens installeren en configureren wij de module naar uw wens.

Ok, maar ik wil wel zelf dingen kunnen aanpassen, kan dat dan wel?

Ja, na koppeling en installatie door ons kunt u zelf aanpassingen doen in de configuratie. U krijgt hiervoor een aantal tutorialvideo’s aangeleverd die speciaal voor uw situatie zijn gemaakt. Met deze video’s kunt u alle voorkomende aanpassingen vervolgens zelf doen.

Hoe zit het met updates?

De module wordt door ons onderhouden en ge-update. Wij zijn echter wel afhankelijk van de voortzetting en het gebruik van EGolf4U. Wij hebben geen invloed op wijzigingen in dit systeem of eventuele staking van hun werkzaamheden.

Aanvullende vragen

Heeft u een vraag die hier niet bij staat? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Bel René of Vita: 085 0656 170

verstuur een contactformulier »