Van audiologo tot animatie tot fotografie, film of ingesproken telefooncentrales. Bij Roadbear Studios verzorgen we een compleet mediapakket en voorzien we jouw project van inhoud.

Audio: Voice-over, muziek en audiologo’s

Onder audio verstaan we alle geluid dat geproduceerd moet worden om een merk te ondersteunen. Dit kan een wachtmuziekje zijn, een reclametune, een herkenbaar audiologo of een nette voice-over of ingesproken telefooncentrale.

We gaan af op jouw wensen en produceren de audio die jouw product perfect ondersteund! Uiteraard wordt alles compleet gemixt en gemastered opgeleverd op het formaat dat van toepassing is. Voor een telefooncentrale zijn er weer andere richtlijnen dan voor een voice-over bij een uitleg of bedrijfsvideo.

Ook je logo kunnen we voor je animeren en voorzien van een pakkende tune die niet meer uit je hoofd gaat!

Beeld: Fotografie, video, animatie, illustratie

Video, animatie, illustratie en fotografie verstaan we allemaal onder beeldende media. Indien nodig voorzien we jouw project van te gekke foto’s een toffe bedrijfsfilm of custom illustraties.

We doen geen concessies aan de kwaliteit van onze producten. Daarom werken we samen met onze vaste kring enthousiaste professionals. Van huisfotograaf tot videospecialist, voor ieder vakgebied hebben we aanvullende expertise in huis.

 

We doen geen concessies aan de kwaliteit.

Onze werkwijze

We gaan langdurige relaties aan met onze klanten. Hierbij maakt het ons niet uit of jouw bedrijf nog in de beginfase zit of al hard op weg is de markt te veroveren. Als je instelling en product ons aanspreekt dan vinden we het interessant hier een bijdrage in te mogen leveren.

Dit houdt ook in dat we niet klakkeloos uitvoeren en vervolgens de rekening sturen. We denken kritisch mee en komen ook met feedback op punten waar je het misschien niet had verwacht. Je moet hier wel voor openstaan, daarom zijn ook niet alle projecten voor ons geschikt. We verwachten een open houding, gericht op groei. Want dat proberen we zelf ook iedere dag te bereiken.

Strategie zit in onder werkwijze ingebakken. Zo proberen we altijd samen met jou het grote plaatje rond te krijgen. Waarom doe je wat je doet? Voor wie werk je het liefst? En hoe zit het met je concurrentie? Wat we vervolgens uitvoeren is onderdeel van het grotere plan. Een website, een promotieactie of een app moet een asset zijn voor je bedrijf en geen kostenpost. Het is dus meer dan alleen maar een presentatiemiddel, het is een verkoopkanaal, communicatiekanaal naar je klanten, een medium waarop je niet alleen zendt maar ook ontvangt.

We werken samen met onze klanten naar een bepaald doel en een website of app is slechts één van de middelen om dat doel te bereiken.