Bedrijfsgegevens

Roadbear Studios V.O.F
Molenweg 15
9984XC Oudeschip

Tel: 085 0656170
hello@roadbearstudios.com

KVK: 68874111
BTW NR: NL857627806B01
IBAN: NL30 RABO 0105921769

Algemene Voorwaarden
Proclaimer
Privacy Statement

Roadbear Studios is verantwoordelijk voor de informatie op deze website

Roadbear Studios V.O.F (Kamer van Koophandel: 68874111) werken hard om je te laten genieten van een accurate en veilige website. Merk je dat er iets niet klopt? Laat het ons dan alsjeblieft meteen weten. Dan kunnen we het zo nodig corrigeren.

Je kunt tijdens kantooruren bellen naar +31 (0) 85 0656170. We doen ons best om de informatie op deze website zo actueel en accuraat mogelijk te houden en hopen dat je wat aan deze info hebt. Af en toe wijzigen we teksten of updaten we artikelen met onze nieuwste inzichten, wil je hiervan op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

We bieden onze website aan via https, een beveiligde en versleutelde verbinding, bij het invullen van formulieren kun je er dus van uit gaan dat we alles doen om je gegevens te beschermen. Meer over onze inspanningen om jouw gegevens te beschermen lees je in ons privacy statement.

 

Werkt er iets niet goed?

Dan is er misschien een technische storing. Waarschuw ons even alsjeblieft. Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak.

 

Heb je schade opgelopen?

Bel ons alsjeblieft als je schade oploopt door verkeerde informatie of een storing op onze website. Dan zoeken we samen een oplossing.

 

Onze foto’s en afbeeldingen

Voor onze website gebruiken we voornamelijk rechtenvrije foto’s en eigen fotografie en afbeeldingen. Deze zijn o.a. afkomstig van onze klanten en via de sites Unsplash, Death to the Stockphoto’s, Adobe Stock en Gratisography.

 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom van de inhoud van deze website liggen bij Roadbear Studios. De inhoud van de website is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.

 

Overig

Deze proclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Voor vragen over deze website of de inhoud daarvan neem je contact op met hello@roadbearstudios.com. Op onze website zijn, net zoals op onze offertes en overeenkomsten onze Algemene Voorwaarden van toepassing.