Custom modules, websites, plug-ins of apps. Bij Roadbear Studios bouwen we alles wat nodig is om jouw bedrijf of project te laten slagen. Altijd in dienst van het grote plan.

IVAK Cultuurkaart WordPress Plugin Leaflet

Met maatwerk plug-ins en code bereik je je klanten op een unieke manier.

Wat wil je bereiken?

We kunnen heel veel voor je bouwen, alleen de achterliggende vraag is altijd wat wil je bereiken? Soms komt het voor dat iemand zelf een toepassing of oplossing heeft bedacht, maar dat het eigenlijke probleem ergens anders zit.

Een gekoppelde agenda op je website is handig en ziet er mooi uit, maar hij moet wel gebruikt worden. Zowel door je klanten als door je back-office.

We proberen altijd zo goed mogelijk aan te sluiten bij de realiteit. Daarom stellen we eerst een hoop vragen en doen we onderzoek. Heb je geen handen vrij om extra modules in te vullen? Of zitten je klanten helemaal niet te wachten op deze informatie, maar willen ze juist iets anders?

Dan bedenken we gewoon iets anders. Iets dat wél werkt. Iets dat bijdraagt aan jouw bedrijf én je grote plan. Want dat staat voorop.

Custom modules, plug-ins en apps

Misschien is je product nieuw voor de markt en wil je het op een leuke manier uitleggen. Of misschien wil je een wizard omdat er zoveel keuzemogelijkheden zijn in jouw dienst. Of misschien zit je administratie zo bedolven onder het werk dat je je klantafspraken niet eens meer kunt bijhouden, laat staan werk inplannen. Wat jouw probleem ook is, we willen het eerst goed begrijpen. Ook willen we weten wat de precieze mogelijkheden zijn binnen je bedrijf. Het denken in technische toepassingen en oplossingen komt later.

Als we dan zijn uitgekomen op een technische toepassing, zoals een module voor je website of een eigen app. Dan gaan we kijken naar de implementatie. Welke systemen zijn er allemaal, is er een koppeling nodig en mogelijk? Hoe en waar draait de website. Heeft het zin om alles te behouden of kunnen we beter (lees: goedkoper) opnieuw?

Het spreekt voor zich dat dit soort toepassingen een intensief traject zijn waarin we veel zullen samenwerken. Heeft jouw bedrijf baat bij een eigen module?

IVAK Cultuurkaart WordPress Plugin Leaflet

Je website is zoveel meer dan alleen maar een visitekaartje. Het is een directe lijn naar je klant, in eigen beheer!

Website ontwikkeling

Het maken van een eigen website is tegenwoordig geen rocket-science meer. Je kunt zelf een heel eind komen met de tools die wij ook gebruiken. Daarnaast zijn er talloze site-builders op de markt waarmee je zelf een website ‘in elkaar kunt klikken’.

Dit juichen we alleen maar toe. Wij vinden dat het web toegankelijker en makkelijker moet worden voor iedereen. Het mooie is nu juist ook dat je van niets iets kunt maken! We hebben allemaal de bedrijfjes zien opstarten op zolderkamertjes en zien uitgroeien tot standaard namen. (Bellen.com, Coolblue).

Maar er komt altijd een moment waarop je het toch wat professioneler wilt aanpakken. Of een moment waarop je er domweg geen tijd meer voor hebt. Dat is het moment waarop wij graag inspringen, naast je komen staan en samen kijken wat je aan ondersteuning nodig hebt op website gebied.

Soms is dat veel, soms is dat een beetje. Soms zit het in de techniek, soms in het ontwerp. Soms is het wat strategie en een scheutje inhoud. Maar altijd kunnen we iets bijdragen waardoor jouw bedrijf sneller, beter en professioneler haar klanten bereikt.

Maatwerk onderhoud en hosting

Over websites hoor je vaak dat het vaak opnieuw moet, dat er problemen zijn bij het updaten of dat er bugs optreden die haast niet meer te fixen zijn (zonder enorm prijskaartje).

Bij onze website ontwikkeling hebben we alle touwtjes stevig in handen. Natuurlijk maken we daarbij gebruik van standaarden en technieken die ons werk gemakkelijker maken. Maar we verliezen nooit de controle. Dat is misschien ook wel de reden dat de oudste website die we hebben nog steeds in de lucht is. Al meer dan 10 jaar.

En ja hij kan gewoon nog worden ge-update, de plug-ins zijn allemaal nog goed, er zijn geen bugs en de site voldoet aan de laatste standaarden.

Dat komt omdat we geen gebruik maken van plug-ins als het niet nodig is. Daarnaast programmeren we volgens web-standaarden én is onze hosting in eigen beheer.

Dit geeft ons een paar belangrijke voordelen:

  • We kunnen heel snel ontwikkelen en gemakkelijk test-omgevingen neerzetten als er iets mis is
  • We kunnen met ons eigen git versiebeheer altijd een stapje terug
  • We hebben volledige controle omdat alle code én het platform volledig door onszelf is geoptimaliseerd. (We weten van het naadje én de kous.)

 

Tool WordPress Logo
Tool WordPress Logo