Een WordPress Website die méér klanten oplevert?

Wij nemen alles uit handen en ontwerpen, bouwen en vullen je website. Inclusief domeinnaam, hosting, backups, de hele mikmak.
Neem contact met ons op!

Nu snel en gemakkelijk online met je eigen WordPress Website

 • Wil je zelf wat van je site maken, maar heb je geen tijd?
 • Heb je veel ideeën, maar geen idee hoe je lopende webteksten schrijft?
 • Wil je updaten, maar weet je niet hoe?
 • Wil je van het gezeur af en in 1 keer een pakkende website?

Wij ontwerpen en bouwen prachtige websites op basis van het WordPress platform. Daarna schrijven we de eerste teksten en richten alles voor je in (incl. beeldmateriaal). Vervolgens kun je met behulp van onze handige video’s zelf aan de slag. Een vliegende start!

Wat zijn jouw voordelen?

voordeel-01

Loop voorop & vernieuw

Volledig ingerichte responsive website, dus ook geschikt voor mobiel en tablet. Mis dus nooit meer een bestelling of aanvraag!

voordeel-02

Doe waar je goed in bent

En laat ons je online presence regelen. Wij schrijven geoptimaliseerde teksten, richten je template in en kiezen beeldmateriaal.

Hou je eigen stijl

Custom homepage en template. Het design wordt afgestemd op jouw wensen en huisstijl.

voordeel-04

Je site groeit met je mee

Elk moment uitbreidbaar met verschillende modules, twijfel je over een uitbreiding? Dan kan het altijd later nog!

voordeel-05

Het heft in eigen hand

Iets wijzigen? Na oplevering onbeperkt zelf pagina’s, afbeeldingen en andere content toevoegen.

voordeel-06

Volledige vrijheid

Wij maken gebruik van webstandaarden en werken in een Open Source platform, geen gezeur over broncode of eigendom dus. Je zit nergens aan vast.

Features

Een vliegende start met je eigen WordPress website

Maak een vliegende start met je eigen WordPress website. Met deze zorgvuldig afgewogen elementen heb je een complete website en ben je je concurrent een stapje voor. Klaar voor de volgende stap? Kies dan een extra module en geef je bedrijf een nieuwe impuls.

De basics

Dit zit er standaard bij een WordPress Website, volgens ons is dit alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf een vette boost te geven voor een gouden start.

 • Custom homepage
 • Tot 10 extra pagina’s ingericht door ons
 • Onbeperkt aantal zelf in te richten pagina’s
 • Contactformulier
 • Google Maps op de contactpagina (interactieve kaart)
 • Responsiveness (Je site ook klaar voor mobiel)
 • SEO Optimalisatie (Teksten + Yoast Plugin)
 • Hosting + 1 domeinnaam (.nl, anders meerprijs)
 • Social media implementatie
 • Beveiligings- en versie updates
 • Beveiligde e-mail op je eigen domeinnaam
 • 10 unieke mailadressen
 • Dagelijks back-ups
 • SSL Certificaat
 • Marketing-ready, we koppelen je site aan de belangrijkste SEO-tools zodat je meteen kunt concurreren.
 • Deelname aan onze Community + Support bij het zelf beheren van je website
 • Statistieken (Direct voor jou zichtbaar in je website beheer-gedeelte.)

Maak een vliegende start!

Extra Modules

Dit is een overzicht van de modules waarmee je je WordPres website kunt uitbreiden. Zit jouw wens er niet bij? Geef het door, we kunnen het vast custom voor je bouwen!

 • Blog
 • Nieuwsbrief (Mailchimp, opmaak en formulieren)
 • Social media profiel opmaak
 • Slideshow / foto-galerij
 • Referenties en testimonials (incl. nabellen van klanten en invullen op site)
 • Chatfunctie
 • Webshop
 • Teampagina (Smoelenboek)
 • Reserveringsmodule
 • Fotografie
 • Bedrijfsfilm
 • Routebeschrijving met Google Maps + vermelding op Google Maps
 • Conversie-optimalisatie (inrichten van extra landingpages met verkoopfunnel)
 • Snelheid-optimalisatie (caching, optimalisatie plugins etc.)
 • Bestaande e-mail overzetten naar nieuwe server
 • Extra Pagina’s

Geef je site iets extra's

Doe waar je goed in bent

Veel ondernemers, zpp-ers en startups hikken aan tegen de hoge kosten van het (laten) bouwen van een website. Vaak gaan ze zelf aan de slag maar hebben geen tijd om het goed in te richten. Veel bedrijven hebben verouderde of niet volledige websites. Soms staat er zelfs maandenlang verkeerde contactinformatie.

Concurreren is zelfs op lokaal niveau bijna onmogelijk geworden. Je moet opboksen tegen gecentraliseerde bedrijven met een marketing-team en budget waar je als mkb-er of startup alleen maar van kan dromen.

Ondertussen wil je graag doen waar je goed in bent, of dat nou kinderkleding, stukadoren, metselen of schilderen is.

Bespaar tijd en geld

We hebben het te vaak in de praktijk gezien; mensen die met frisse moed aan een eigen site beginnen, om uiteindelijk het bijltje er bij neer te gooien. Ze komen gewoon niet verder in het woud van Web en IT “oplossingen”.

Daarom wilden we graag iets opzetten waar ondernemers echt mee geholpen zijn. We hadden 2 voorwaarden:

1. De website moest niet heel ingewikkeld bij te houden zijn.
Met onze standaard video-tutorials plaats je gemakkelijk zelf een nieuwsbericht of nieuw product! Zo blijf je dicht bij je markt en vóór je concurrent!
2. Het moest een klip en klaar opgeleverd product zijn, geen nawerk.
Dus niet na het opleveren nog zelf je teksten hoeven vullen of zelf je afbeeldingen toevoegen.

In onze ogen is dit gelukt met onze Websites op basis van het WordPress platform en we hebben inmiddels al tientallen sites op dit platform mogen ontwerpen en ook bouwen!

Kijk o.a op www.ruiterfotografie.nl
of www.poetsbedrijfautoperfect.nl
en www.karinhuis.nl
en noormanadvies.nl
en csdm.online
en bokpopsiddeburen.nl
en… meer voorbeelden? Check dan ook ons werk.

(En uiteraard is onze eigen website ook met dit systeem gebouwd!)

Veelgestelde vragen

Hoe gaan jullie te werk?
 1. We inventariseren je wensen en benodigdheden voor je bedrijf of startup. Afhankelijk daarvan krijg je een passende offerte met de modules die voor jou belangrijk kunnen zijn.
 2. Je kiest welke modules je noodzakelijk vindt voor het starten van je site en wij trappen af.
 3. We leveren in de eerste week een opzet van de homepagina op. Je geeft aan wat je wel/niet mooi vindt en wij passen de homepage (maximaal 2x) aan jouw wensen aan.
 4. Zodra de homepage naar jouw wens is beginnen we aan de vervolgpagina’s van je website. Bij een standaard site zitten 2 extra templates, 1 standaard template (waarmee we vervolgens 8 pagina’s inrichten) en 1 contactpagina + formulier.
 5. Je kunt de hele tijd meekijken via een speciale link en zo alle ontwikkelingen op de voet volgen. Af en toe zal er contact zijn over foto’s, logo’s en informatie die wel/niet op de site moet.
 6. Zodra alle pagina’s gevuld zijn moet je 1x de site grondig lezen en controleren op fouten. Vraag ook je collega’s/familie/vrienden om mee te lezen! Wij controleren de teksten wel op spelfouten e/d maar kunnen niet verantwoordelijk zijn voor incorrecte informatie over producten/diensten die je levert.
 7. Als je site helemaal goed is zetten we hem live! Laat die klanten maar binnenstromen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Ik weet niet precies wat ik nodig heb, wat moet ik doen?

Als je twijfelt over extra modules, of niet precies weet welke modules voor jou handig zijn kun je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Het voordeel van WordPress is dat je altijd achteraf nog een module kunt toevoegen als je wil. Zelfs als je site al is opgeleverd.  Een website is namelijk nooit af, net als een huis en je bedrijf. Je bedrijf groeit en je website groeit met je mee, en soms zul je moeten schrappen. We kunnen je helpen een keuze en structuur te maken voor je online presentatie, en jij maakt daarin een keuze die past bij je budget en je bedrijf.

Hoe kunnen jullie zo snel opleveren?

We hebben jarenlange ervaring in de ICT en leveren al onze sites op in WordPress. Dit is een open-source CMS (Content Management Systeem) waar veel mensen snel mee uit de voeten kunnen, en waar wij als designers en developers naar hartenlust in kunnen programmeren.  We werken met een aantal gestandaardiseerde themes die we volledig kunnen customizen. Hierdoor besparen we een hoop tijd en heb jij binnen 5 weken een vette site voor je bedrijf of start-up.

Waarom doen jullie dat dan zo?

In onze ervaring hebben startende ondernemers, zzp-ers en zelfs mkb-ers weinig tijd voor hun website. Eerst probeerden we ondernemers gewoon te helpen met het inrichten van hun eigen site. Wij deden de set-up van het systeem, de hosting en domeinnaam, en de ondernemer koos een template en kon vervolgens zelf alles inrichten. Wij gaven vaak dan nog een paar uur WordPress training om ze op weg te helpen.

In de praktijk bleek al snel dat mensen ondanks alle moeite niet verder kwamen met hun site. Met als gevolg dat er een steeds verder verouderde versie online stond, soms zelfs maandenlang met onjuiste contactgegevens! Wij keken hier dan met verbazing naar. Omdat het voor ons zo simpel is om een site in te richten, de informatie te ordenen en te presenteren, dachten we: Wij moeten het gewoon doen. Zo is het idee voor ons volledige website-pakket ontstaan, in de praktijk.

Ok, maar ik wil wel zelf dingen kunnen aanpassen, kan dat dan wel?

Ja, wij leveren in 5 weken een volledig ingerichte site op, maar daarna krijg je zelf toegang met een eigen admin-account. Zo kun je zelf naar hartenlust teksten, afbeeldingen en gegevens aanpassen en toevoegen. Ook krijg je standaard 3 filmpjes bij je site geleverd waarmee we je op weg helpen met het bijwerken van je website. Deze filmpjes zijn speciaal voor jouw site gemaakt en kun je dus altijd terugkijken!

Je kunt zelfs onbeperkt pagina’s, blogposts etc. toevoegen.

Onbeperkt dingen toevoegen?

Yep, onbeperkt.

We hebben geen limiet op de hoeveel pagina’s, afbeeldingen of tekst die je zelf mag toevoegen. Integendeel. Hoe meer hoe beter!

Maar zit ik dan niet heel lang aan jullie vast?

Je zit helemaal niet vast. Je mag ons op elk gewenst moment verlaten (snik!) Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat je nooit meer bij ons weg wil!

Je hebt namelijk toegang tot onze eigen WordPress community vol andere ondernemers die net als jij meer klanten met hun website willen binnenhalen. Binnen deze community delen wij onze eigen en andere ervaringen en heb je beschikking over filmpjes met uitleg + je eigen persoonlijke support. Ook leveren wij zeer snelle hosting op ons eigen geoptimaliseerde platform. Hierdoor heb je bij ons standaard SSL (groen slotje in de url balk), beveiligde e-mail en automatische updates en backups van je hele website.

Wij bouwen goed scorende en converterende websites. Onze insteek is dan ook dat jouw bedrijf gaat groeien en dat jouw site dus met je mee gaat groeien. Je kunt daarom, als je wilt, altijd kiezen voor een nieuwe module, een redesign of een uitbreiding. Omdat het systeem standaard up-to-date blijft is ook het inregelen van een uitbreiding op elk moment mogelijk.

Als je toch liever met een ander gaat (snik!) dan kun je er uiteraard voor kiezen om helemaal met ons te stoppen. (Je site blijft dan van jou, je hebt dan alleen geen updates en support meer.) Als je wil verhuizen naar een nieuwe bouwer of andere hoster is het ook geen probleem. Je krijgt je site incl. template gewoon mee als je dat wilt.

Ik heb al een website, is dat een probleem

Des te beter! En natuurlijk geen probleem.

Als je wil kunnen we de hosting voor je overnemen en je website op ons eigen platform bouwen. Als je liever bij je eigen hoster blijft is het ook geen probleem. Dan bouwen we de website voor je op je eigen platform. Wel mis je dan standaard een paar leuke extra’s die onze hosting biedt (zoals gratis SSL).

In een persoonlijk gesprek lichten we e.e.a graag toe, dus als je vragen hebt bel gerust!

Stel je vraag

Heb je een vraag die hier niet bij staat? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Bel René of Vita: 085 0656 170

verstuur een contactformulier »