Fulltime Roadbear Studios

apr 20, 2017 | Algemeen

Yess. Per 1 mei 2017 start Vita ook fulltime. De vaste baan is opgezegd, de laatste werkdag was vandaag en de eerste investeringen zijn gedaan. Nu richten we ons volledig op Roadbear Studios!

Waarom deze stap?

De vrijheid, de creativiteit en de samenwerking. De afgelopen jaren is ons hoofddoel steeds geweest om zoveel mogelijk te kunnen samenwerken aan projecten. We werken al 10 jaar samen aan onze eigen persoonlijke projecten en de laatste jaren kwamen daar steeds vaker projecten van anderen bij. We hebben gezocht naar verschillende mogelijkheden om ook professioneel samen te kunnen werken en nu hebben we zelf deze mogelijkheid gecreëerd.

Vrijheid & Creativiteit

Onze eigen projecten kenmerken zich doordat ze volledig mixed media projecten zijn. We maken gebruik van IT, video en muziek en geven dit op een creatieve manier vorm. Dit is een aspect van ons werk dat bij een ‘gewone baan’ niet zo snel aan bod komt, maar waar we ons allebei wel op richten. We bouwen dus niet alleen websites, maar zijn ook altijd bezig met allerlei andere mediaprojecten (van CD’s produceren tot video-installaties).

Let’s go!

En nu is het dus (eindelijk) zo ver. De stap is gezet, we kunnen niet meer terug. We gaan dus ook met volle kracht vooruit! Wij hebben er zin in.

Enne oh ja, je kunt ons dus inhuren voor jouw project 😉

5 Reacties

 1. Aster

  Heel veel succes.

  Antwoord
 2. Jan Gerrit Post

  Mooie sprong en dapper dat je geen beren op de weg ziet! Heel veel succes en plezier gewenst samen 👍🏻

  Antwoord
 3. Kitty

  Wat leuk en uitdagend! Succes en veel plezier

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën

Onze eigen collectie web tools

Check onze Tools pagina
Share This