Hoera, onze eerste sponsor-actie!

apr 27, 2018 | Algemeen, In de pers

Nieuwe tenues voor Corenos JO9

Eindelijk mochten we het vertellen! Corenos JO9 voetbalt in door ons gesponsorde spiksplinternieuwe tenues! De shirtjes waren er al sinds november, maar vanwege het slechte weer en de winterstop zijn ze de eerste paar maanden (bijna) niet gebruikt.

Maar nu dus wel! We hebben een leuke foto gemaakt (de zon scheen erg fel) en gevierd dat we onze eerste echte sponsoractie hebben kunnen doen! We hebben een persbericht doen uitgaan naar de Ommelander Courant en de Eemsbode, maar daar mocht helaas alleen gesponsorde content geplaatst worden. (Lees: Je moet betalen voor de plaatsing van je bericht).

Wel is ons berichtje geplaatst door de Eemskrant! Waarvoor dank!

 

Corenos zoekt nog nieuwe spelers!

PS; Corenos is nog op zoek naar nieuwe jeugdspelers voor het nieuwe voetbalseizoen, dus wil je voetbal een keer uitproberen dan ben je van harte welkom om een keertje mee te trainen!
De JO9 (jeugd onder 9 jaar) traint op de maandagavond van 18:30 tot 19:30. Het is een gezellig, open en gemengd team van enthousiaste kids die elke maandag en zaterdag samen sporten! Doe mee en kom eens kijken of meedoen bij een training! Je bent van harte welkom!

Roadbear Studios sponsor Corenos JO9

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën

Onze eigen collectie web tools

Check onze Tools pagina
Share This