Oproep! Oude instrumenten gezocht voor kunstproject!

nov 23, 2021 | Algemeen

Oproep voor oude instrumenten

Onze studio in Oudeschip heeft een bovenverdieping. En om die bovenverdieping te bereiken staat er soms een ladder. Maar dat is natuurlijk niet heel erg praktisch…

Nu willen we graag onze bovenverdieping in gebruik nemen en met behulp van K&C Groningen hebben we kunstenaar en metaalbewerker Bart Penterman benaderd om voor ons een kunstige trap te maken!

Bart wil graag allerlei oude instrumenten in de trap verwerken. Zelf hebben we een oude saxofoon, bugel en dwarsfluit en wat oud slagwerk, maar we zijn op zoek naar meer!

Dus heb je op zolder, in de kelder, in een schuurtje of in een stoffig hoekje in je huis nog wat oud spul liggen? En doe je er niks meer mee?

Bel of mail ons dan en we halen het op! (mits het binnen een redelijke afstand van onze studio is natuurlijk)…

Als dank komt jouw naam op de trap bij je instrument. Als het mogelijk is laten we het graveren (afhankelijk van het materiaal). Zo krijgt je instrument een mooi tweede leven en jij ‘eeuwige roem’!

2 Reacties

 1. Els

  Beste, onze academie gaat enkele oude instrumenten wegdoen.

  Antwoord
  • Vita van der Lijke

   Beste Els, Hartelijk dank voor het aanbod, de trap is inmiddels al klaar. Op dit moment legt de kunstenaar de laatste hand aan de afwerking en kunnen we hem in gebruik nemen. Nogmaals onze dank!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën

Onze eigen collectie web tools

Check onze Tools pagina
Share This