Roadbear Studios website & huisstijl experts bij EBG Kenniscafé!

jan 15, 2018 | Algemeen, Design, How-to, Online marketing, Social media, Wordpress

roadbear studios te gast als website expert bij ebg kenniscafé

Ondernemend Noord Nederland roert zich en wij roeren lekker mee 🙂 A.s. 6 februari zijn wij als website & huisstijl experts aanwezig op het EBG Kenniscafé in Garnwerd aan Zee. Je kunt ons dan al je brandende vragen stellen over je eigen website, hoe je je website kunt verbeteren en wat noodzakelijk is voor een goede huisstijl.

 

Wees erbij!

Ondernemers in Noord Groningen zijn hierbij van harte uitgenodigd om zich aan te melden via de website van EBG. De dag is gratis toegankelijk en er zullen naast een aantal interessante sprekers ook een aantal marketing en web-bureaus uit het noorden aanwezig zijn als vraagbaak over onderwerpen zoals Social Media, Webdesign, Huisstijl en alles wat met de marketing van je bedrijf te maken heeft. Ook wordt er nieuwe informatie gegeven over de verschillende subsidiemogelijkheden bij SNN en EBG. Zien we je daar?

Meld je snel aan!

 

Wat je van ons kunt verwachten op deze dag:

Opvallen met je website en je huisstijl
Anno 2018 is het allang niet meer de vraag óf je een website moet hebben, zelfs niet meer of je website ook geschikt moet zijn voor mobiele telefoons, maar is het steeds meer de vraag hoe je je website het best kunt laten aansluiten bij je doelgroep en je bedrijf. Dus hoe val je op? Wat zet je op je website en wat niet? Hoeveel tijd kost het om je site bij te houden en welke systemen en modules zijn geschikt voor jouw specifieke situatie?

Een website is geen folder
Een website is geen ‘folder op internet’ maar het is hét digitale verlengstuk van je bedrijf. Het is een verkoopkanaal, een leadskanaal, een manier om jezelf in de kijker te spelen bij potentiële klanten en een manier om te communiceren met je bestaande klanten. Het is een levend onderdeel van je bedrijf en voor een optimale presentatie verdient je site alle aandacht. Waar je vaste klanten misschien wat vergevingsgezind zijn, oordelen potentiële klanten keihard over je site en alles wat er op staat, google is immers maar één klikje terug.

Hoe wij je gaan helpen op 6 februari
Wij gaan 6 februari praten over de do’s en dont’s van een goede website, zowel op technisch vlak als op het vlak van presentatie en usability (gebruiksvriendelijkheid). We praten over het vasthouden van bezoekers op je website en we geven elke deelnemer een usability-checklist waarmee je de basis van je site goed krijgt. Ook praten we over het belang van een consistente huisstijl, branding en de herkenbaarheid on- en offline waarmee je je bedrijf in de kijker kunt spelen. Als kers op de taart laten we een aantal (open-source) tools zien waar wij zelf mee werken en waarmee je je voordeel kunt doen t.o.v je concurrent.

Roadbear Studios bestaat uit René Diekstra en Vita van der Lijke. Met meer dan 15 jaar ervaring bij grotere marketing en web-bureau’s in en om de stad Groningen kennen we de wegen waarlangs ook jouw bedrijf kan profiteren van de (steeds maar groeiende) online markt. We hebben een brede kennis van de mix van media, design & techniek. Ook werken we aan eigen innovatieve projecten en gebruiken onze opgedane kennis bij grotere bedrijven voor al onze klanten. Lees meer over ons en onze missie »

 

Voor wie is deze dag?

Op onderstaand kaartje kun je gemakkelijk zien of je in aanmerking komt om aan te schuiven bij dit event:

Kaart gebied EBG Kenniscafe

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën

Onze eigen collectie web tools

Check onze Tools pagina
Share This