Roadbear Studios aangesloten bij MOI Eemsdelta

dec 10, 2018 | Achter de schermen, Algemeen

© Foto: Jan Zeeman

In onze regio zijn vele ondernemersgroepen actief, echter nog geen échte starterscommunity. In oktober is daarom in samenwerking met de Economic Board Groningen MOI Werkplekken opgericht. Een geweldig initiatief dat ondernemers in staat stelt om elkaar te leren kennen. Ook kun je als ondernemer in Noord Groningen gemakkelijk gebruik maken van gratis of goedkope faciliteiten zoals een vergaderruimte of flex-werkplek.

Momenteel zijn er 3 plekken in Noord Groningen waar MOI Werkplekken beschikbaar is en ze zijn nog op zoek naar meer! In Delfzijl, Winsum en Bedum kun je als ondernemer aanschuiven en gebruik maken van elkaars kennis. De faciliteiten worden beschikbaar gesteld door o.a de EBG.

Wij hebben ons als startend bedrijf aangesloten bij MOI Eemsdelta. MOI Eemsdelta is gevestigd in Delfzijl en word gerund door Karla en Arnold Wielenga. Zij runnen een nu al actieve groep ondernemers die eens per 2 maanden samen komen.

Onderneem jij ook in Noord Groningen en heb je ook interesse in deze community of in de werkplekken? Ga dan naar moi-werkplekken.nl en meld je aan!

PS, Wij mochten de 4 websites ontwerpen en bouwen in opdracht van de Economic Board, check dus ook onze case voor het hele verhaal! En laat ons weten wat je er van vindt!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën

Onze eigen collectie web tools

Check onze Tools pagina
Share This