Waarom logo en branding voor fusietrajecten een heel ander beestje is

jan 16, 2024 | Branding

Bij een fusie laaien de emoties hoog op.

En ze gaan niet zomaar weer liggen.

Je ligt als het ware onder een vergrootglas.

Elke misstap, elke keer dat je iemand niet hebt gehoord, niet het woord hebt gegeven of over het hoofd hebt gezien kan het gevoel oproepen van: zie je wel, hier was ik al bang voor..

Ook wanneer het fusiebesluit allang genomen is en je graag door wil met de volgende stap kunnen deze emoties weer oplaaien.

Daarom is het bij het ontwerpproces zo belangrijk om iedereen een stem te geven. En met iedereen bedoel ik niet letterlijk iedereen, maar elke groep.

Zorg er voor dat elke groep gehoord wordt, door een groep samen te stellen waarin iedereen vertegenwoordigd is. Zodat ze het gevoel hebben dat er ook iemand ‘van hun’ mag meebeslissen.

Ons ontwerpproces zorgt er automatisch voor dat alle stakeholders zijn vertegenwoordigd en dat iedereen zijn zegje kan en mag doen. Ook deinzen we niet terug voor wat emotie tijdens het wordingsproces. Wij vinden dat, zolang je gezamenlijke doel is om het eindresultaat te verbeteren, je alles moet kunnen zeggen.

We begeleiden het proces. Van schets tot eindresultaat en zorgen ervoor dat jij straks met een goed gevoel de vlag kunt hijsen op je nieuwe fusieschool!

Check onze speciale onderwijspagina voor alle informatie over logo en branding bij een fusie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën

Onze eigen collectie web tools

Check onze Tools pagina
Share This