Is jouw merk toe aan een revisie? Zie je door de bomen het bos niet meer en ben je steeds meer tijd kwijt aan het organiseren van bestanden?

IVAK Cultuurkaart WordPress Plugin Leaflet

Design without content is just decoration.

Méér dan een plaatje

Loop je er als marketeer of manager tegenaan dat drukwerk of digitale ads steeds in een andere kleur of vormgeving verschijnen en weet niemand meer de richtlijnen van jouw merk?

Veel managers pakken dit uiteindelijk zelf maar op, waarbij ze veel uren verspillen aan ontwerpen in ongeschikte tools, zelf instellingen doen op facebook of uiteindelijk zelf maar advertenties of documenten opmaken.

Dit zorgt ervoor dat je als manager te veel bezig bent met uitvoering en niet met strategie. Ook hebben je uitingen niet de gewenste visuele kwaliteit en zullen ze dus niet jouw doelen behalen.

Daarom bieden we speciaal voor marketeers en managers ondersteuning op het gebied van branding en visuele identiteit. Jij krijgt van ons de tools in handen waarmee je je merk kunt versterken en goed in de markt kunt zetten.

Als strategisch onderlegde en visuele partner denken we met je mee en voeren voor je uit. Webdesign, Branding & Allround Visuals. Zodat jij je handen en je hoofd weer vrij hebt voor je kerntaken en doelen.

Drie veelgemaakte fouten bij intern branding beheer

Branding is een strategisch onderdeel van je bedrijf en als marketeer weet je als geen ander hoe belangrijk een consistente huisstijl is.

In de praktijk zijn er echter een paar valkuilen waardoor de uitingen soms uit elkaar lopen en je minder makkelijk kunt samenwerken met andere partijen dan gedacht. Denk alleen al aan het verschil in aanleverspecificaties voor een digitale advertentie of een geprinte beursbanner.

Wat wij zien bij onze klanten, waar het het vaakst mis loopt zijn de volgende drie dingen:

  • Het staat verspreid op verschillende plekken en door wisselingen in personeel en samenwerkingspartijen weet niemand meer de laatste richtlijn of het laatste bestand.
  • Er zijn geen vector-versies van de logo’s aangeleverd waardoor iedereen het logo van de website kopieert. (En deze ook op plekken gebruikt waar het echt niet kan)
  • De richtlijnen die er wel zijn zijn veel te vaag en vanuit het oogpunt van de designer opgesteld. Ze sluiten dus niet aan bij de praktijk en worden dan ook niet gebruikt.

Wij brengen orde en creëeren een sterk merk waarmee je altijd op kunt vallen. Van factuur tot billboard.

In grotere organisaties is een online brandbook onmisbaar. Zo kunnen afdelingen zelf advertenties opmaken volgens handige richtlijnen.

Herken je bovenstaande en wil je aan de slag?

Plan dan samen met ons een vrijblijvend gesprek in. Dit is geen verkoopgesprek, maar een inventarisatie. We gaan samen de diepte in en inventariseren waar het misgaat. Ook zoeken we naar een concrete oplossing en kijken we wat er nodig is om daar te komen.

Geef hieronder je voorkeuren aan ons door, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op: