Selecteer een pagina

De EBG Marketing subsidie is per 1 januari 2021 gesloten. Maarrr…..

Het glas halfvol of half leeg?

Met de  subsidieregeling van de EBG (Economic Board Groningen) hebben wij de afgelopen 3 jaar mooie projecten mogen afronden. Voor veel van onze klanten betekende deze subsidie een aanvulling op hun marketingbudget. Helaas is de regeling per 1 januari 2021 gesloten.

Wel hebben we dankzij deze trajecten, maar ook ons eigen adviesregeling traject veel ervaring opgedaan met het aanvragen en regelen van subsidies. Er zijn dan ook nog steeds veel andere mooie regelingen, waar ook vaak ICT werk of innovaties onder kunnen vallen.

Dus, heb je een goed idee voor jouw organisatie en wil je graag weten of je in aanmerking kunt komen voor subsidie? Twijfel niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op. Wie weet is jouw glas halfvol!

HoneyComb Responsive Website Voorbeeld

Nieuwe website of campagne nodig?

We sparren graag over hoe je met je bedrijf meer klanten bereikt, hoe je je doelgroep aanspreekt via je website en campagnes en hoe je je bezoekers laat converteren naar klanten. Van een nieuwe huisstijl of het opfrissen van je drukwerk tot het inrichten van een social media campagne of het eindelijk custom laten bouwen van een reserveringsmodule op je website. Veel innovaties komen in aanmerking voor subsidie, samen zoeken we het uit!

Roadbearstudios code en development

Code & development

Ontwikkelen en bouwen van websites, applicaties en software.
Roadbearstudios design en illustratie

Design & illustratie

Ontwerpen van websites, apps en drukwerk, illustreren van drukwerk of digitale uitingen.
Roadbearstudios compositie en opnames

Compositie & muziek

Componeren & produceren van audiologo’s en complete albums tot telefooncentrales en rechtenvrije muziek voor bedrijfsfilms.
Roadbearstudios fotografie en film

Film & fotografie

Film, fotografie en montage. Filmpjes en foto’s voor gebruik op websites of drukwerk.
Roadbear Studios heeft me geholpen met zowel de online als de offline presentatie van mijn bedrijf. Ik ben heel blij met de eindproducten die ze hebben opgeleverd. Een compleet nieuwe huisstijl tot in de puntjes doorgevoerd. Hierdoor is mijn professionele uitstraling naar een hoger niveau getild. Ik ben zeer tevreden over de diensten van Roadbear Studios en ook de samenwerking liep naar alle tevredenheid. Ontzettend bedankt!
Alex van Ginneken

Online Business Coach, Alex van Ginneken

Ik vond het een feestje om de bouw van mijn website uit handen te geven aan Roadbear Studios. Geweldig om te zien hoe ze met een half woord mijn wensen meer dan waar maakten. Samenwerken, extra dimensies toevoegen, net die extra touch die ikzelf niet helemaal kon benoemen. En ze zijn heel efficiënt!
Patrick Ruiter

Fotograaf, Ruiter Fotografie

Ik zat met mijn handen in het haar toen ik bij Roadbear Studios aanklopte met een complex vraagstuk dat ook nog op korte termijn klaar moest zijn. Binnen 2 maanden heb ik een compleet product van Rene en Vita gekregen! Zij konden snel schakelen en waren in staat om in korte tijd met hun kennis van code èn design een website buiten de gebaande paden te realiseren. Ik ben erg geholpen met de werkzaamheden en de samenwerking met Roadbear Studios.
Sebastiaan Hendriks

Art Director, CS Digital Media

Als beeldend kunstenaar heb ik er jaren tegenaan gehikt om mijn werk ook online te presenteren. Doordat ik in contact kwam met Roadbear Studios heb ik nu eindelijk een prachtige website waarop ik al mijn illustraties, schilderijen en atelier aan iedereen kan laten zien! Ik heb de samenwerking met Roadbear Studios als zeer prettig ervaren. Met de persoonlijke begeleiding van Vita kan ik nu zelf mijn website aanvullen en bijhouden. Het was heel feestelijk toen alles klaar was.
Geertje van der Zijpp

Beeldend Kunstenaar

Meer weten?

We luisteren graag naar je wensen en geven vrijblijvend een advies voor jouw nieuwe project.