Selecteer een pagina

Krijg nu 50% EBG marketing subsidie op je campagne, nieuwe website of marketingplan!

Het glas halfvol of half leeg?

Met de nieuwe subsidieregeling van de EBG (Economic Board Groningen) mogen wij je glas alvast een beetje vullen. Alle ondernemers in het aardbevingsgebied krijgen 50% subsidie op hun (online) marketing of website.

Wij regelen dat jouw plan binnen de richtlijnen valt en zorgen er op deze manier voor dat je een extra steuntje in de rug krijgt bij de plannen die je misschien al had, of nu zult smeden n.a.v dit bericht!

HoneyComb Responsive Website Voorbeeld

Nieuwe website of campagne nodig?

We sparren graag over hoe je met je bedrijf meer klanten bereikt, hoe je je doelgroep aanspreekt via je website en campagnes en hoe je je bezoekers laat converteren naar klanten. Van een nieuwe huisstijl of het opfrissen van je drukwerk tot het inrichten van een social media campagne of het eindelijk custom laten bouwen van een reserveringsmodule op je website. Met 50% subsidie kun je een hoop dingen realiseren en liggen er opeens mogelijkheden open om je bedrijf op de kaart te zetten!

Roadbearstudios code en development

Code & development

Ontwikkelen en bouwen van websites, applicaties en software.

Roadbearstudios design en illustratie

Design & illustratie

Ontwerpen van websites, apps en drukwerk, illustreren van drukwerk of digitale uitingen.

Roadbearstudios compositie en opnames

Compositie & muziek

Componeren & produceren van audiologo’s en complete albums tot telefooncentrales en rechtenvrije muziek voor bedrijfsfilms.

Roadbearstudios fotografie en film

Film & fotografie

Film, fotografie en montage. Filmpjes en foto’s voor gebruik op websites of drukwerk.

Jij doet waar je goed in bent,

Veel ondernemers, zpp-ers en startups hikken aan tegen de hoge kosten van het (laten) bouwen van een website. Vaak gaan ze zelf aan de slag maar hebben geen tijd om het goed in te richten. Veel bedrijven hebben verouderde of niet volledige websites. Soms staat er zelfs maandenlang verkeerde contactinformatie.

We hebben het te vaak in de praktijk gezien; mensen die met frisse moed aan een eigen site of campagne beginnen, om uiteindelijk het bijltje er bij neer te gooien. Ze komen gewoon niet verder in het woud van zogenaamde Web en IT “oplossingen”.

Daarnaast is concurreren zelfs op lokaal niveau bijna onmogelijk geworden. Je moet opboksen tegen gecentraliseerde bedrijven met een marketing-team en budget waar je als mkb-er of startup alleen maar van kan dromen.

Ondertussen wil je graag doen waar je goed in bent, of dat nou kinderkleding, stukadoren, metselen of schilderen is.

en wij doen dat ook.

Daarom vinden we het leuk om met je mee te denken, ook als je een wat kleiner budget hebt. Wij bedenken wat er allemaal wél kan en kijken naar de oplossingen die bij jouw bedrijf en persoonlijkheid passen.

Zo kun je als ondernemer wel achter alle nieuwe social media kanalen aan rennen, maar als je gewoon niet het type bent dat altijd een telefoon op zak heeft, of als je eigenlijk wars bent van computers, dan heeft dat weinig zin en kun je je beter richten op andere zaken. Die campagnes regelen wij dan wel.

In combinatie met de 50% subsidie die de EBG verstrekt weten we zeker dat we voor ieder budget een passende campagne/logo/website/filmpje (roept u maar) kunnen realiseren. We houden van samenwerken en zijn nuchter genoeg om ook op tijd op de rem te trappen.

 

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze marketing-subsidie?

De subsidie is bedoeld voor ondernemers in het aardbevingsgebied. Op onderstaand kaartje kun je zien of je daar ook bij hoort. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op! Wij kunnen voor je uitzoeken of je ook recht hebt op subsidie.

Kaart gebied EBG Kenniscafe

Wat kan ik precies gesubsidieerd krijgen?

Alle zaken die je van plan bent te doen op marketing gebied komen in aanmerking voor subsidie als ze onderdeel zijn van een marketing-plan. In overleg met EBG wordt dan gekeken of je offerte ook in aanmerking komt voor subsidie.

Hoeveel subsidie kan ik maximaal krijgen?

Je krijgt 50% van je investering gesubsidieerd tot maximaal een bedrag van €2500,- .

Dus als je marketingplan 5000,- euro of meer is krijg je het maximale bedrag gesubsidieerd.
En anders dus gewoon de helft. Fifty/fifty, vonden we wel zo leuk klinken 🙂

 

Kunnen jullie de subsidie ook voor mij aanvragen?

Yes! We zijn sinds kort (speciaal voor deze regeling) aangemeld als adviesbureau op 123subsidie.nl. We hebben het hele traject al een paar keer doorlopen en weten wat je allemaal moet aanleveren. Zo hoef je niet zelf op onderzoek uit en loop je minder risico dat je aanvraag wordt afgekeurd (en dat je opnieuw moet of langer moet wachten).

Je moet uiteraard wel zelf je handtekening zetten, dus we kunnen (en mogen) niet alles uit handen nemen.

Bekijk onze vermelding op 123subsidie.nl »

 

Wanneer krijg ik de subsidie?

Je krijgt de subsidie toegekend na het indienen van een offerte, als de offerte wordt goedgekeurd krijg je het bedrag overgemaakt op je rekening. Na afloop van het traject moet je dan nog een bewijs van betaling laten zien, dus dat je het project ook echt hebt uitbesteed.

Wij kunnen er voor zorgen dat je offerte binnen de richtlijnen van het EBG valt, op die manier zijn jouw marketing-uitgaven onderdeel van een plan om je bedrijfsdoelen te halen en helpen we je niet alleen aan een mooi product, maar ook nog eens aan een extra steuntje in de rug, waardoor je misschien meer kon doen dan je van plan was!

 

Zit ik er aan vast?

Nee.

Bij ons zit je nergens aan vast. We gaan altijd open in gesprek, kijken of we bij elkaar passen en of je in aanmerking komt voor subsidie. Pas als je de offerte krijgt + de toekenning van de subsidie hoef je definitief te beslissen. Wil je er dan toch liever van af zien? Of er nog even mee wachten? Dan is dat geen probleem.

Lees ook meer over onze werkwijze »

Meer weten? Project aanvragen?

Heb je een vraag die hier niet bij staat? Wil je meer weten over de subsidie of de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Of bel direct: 085 0656 170

Meteen een offerte nodig?

Overtuigd? Super! Neem contact met ons op en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak.

Dit zeggen onze klanten over ons

Roadbear Studios heeft me geholpen met zowel de online als de offline presentatie van mijn bedrijf. Ik ben heel blij met de eindproducten die ze hebben opgeleverd. Een compleet nieuwe huisstijl tot in de puntjes doorgevoerd. Hierdoor is mijn professionele uitstraling naar een hoger niveau getild. Ik ben zeer tevreden over de diensten van Roadbear Studios en ook de samenwerking liep naar alle tevredenheid. Ontzettend bedankt!

Alex van Ginneken

Online Business Coach, Alex van Ginneken

Ik vond het een feestje om de bouw van mijn website uit handen te geven aan Roadbear Studios. Geweldig om te zien hoe ze met een half woord mijn wensen meer dan waar maakten. Samenwerken, extra dimensies toevoegen, net die extra touch die ikzelf niet helemaal kon benoemen. En ze zijn heel efficiënt!

Patrick Ruiter

Fotograaf, Ruiter Fotografie

Ik zat met mijn handen in het haar toen ik bij Roadbear Studios aanklopte met een complex vraagstuk dat ook nog op korte termijn klaar moest zijn. Binnen 2 maanden heb ik een compleet product van Rene en Vita gekregen! Zij konden snel schakelen en waren in staat om in korte tijd met hun kennis van code èn design een website buiten de gebaande paden te realiseren. Ik ben erg geholpen met de werkzaamheden en de samenwerking met Roadbear Studios.

Sebastiaan Hendriks

Art Director, CS Digital Media

Als beeldend kunstenaar heb ik er jaren tegenaan gehikt om mijn werk ook online te presenteren. Doordat ik in contact kwam met Roadbear Studios heb ik nu eindelijk een prachtige website waarop ik al mijn illustraties, schilderijen en atelier aan iedereen kan laten zien! Ik heb de samenwerking met Roadbear Studios als zeer prettig ervaren. Met de persoonlijke begeleiding van Vita kan ik nu zelf mijn website aanvullen en bijhouden. Het was heel feestelijk toen alles klaar was.

Geertje van der Zijpp

Beeldend Kunstenaar

Meer weten?

We luisteren graag naar je wensen en geven vrijblijvend een advies voor jouw nieuwe project.