Happy 2018!

jan 8, 2018 | Algemeen

happy 2018 beer buiten op houten hek

Allereerst wensen wij iedereen een gelukkig en gezond 2018! Ook in het nieuwe jaar gaan wij volle kracht vooruit en staan we klaar voor onze steeds groter wordende kring van ondernemers die het beste uit hun bedrijf willen halen.

 

Vooruitblik 2018

We kunnen nog niet volledig verklappen wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft, maar we trappen in januari lekker af met de ingeplande opnamesessie voor het eigen album van René. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan een huisstijl + website voor een energie coöperatie in oprichting (hou ons blog in de gaten), zijn we uitgenodigd om te komen spreken over websites en offline marketing op een ondernemersdag (hou ons blog in de gaten) en zetten we de eerste echte stappen met onze nieuwe applicatie voor omgevingsmanagement.

 

Korte terugblik 2017

In 2017 hebben we volledig de sprong in het diepe gewaagd en we zijn stevig op beide benen geland. En wat is het hard gegaan, we hadden al een hoop projecten lopen, maar dit is sinds deze beslissing meer dan verdubbeld. Uiteindelijk hebben we zelfs een eigen stagiair kunnen inschakelen (Anne Knol) die ons het laatste kwartaal heeft kunnen ondersteunen bij het bijhouden en voltooien van onze eigen projecten en websites.

We werken hard aan het bijhouden van ons portfolio, maar hier alvast een greep uit de projecten van 2017:

 

CSDM Online Magazine

Mobile design CSDM Online magazine

Voor CS Digital Media hebben we medio 2017 een online magazine ontwikkeld. CSDM houdt zich bezig met DOOH marketing (Digital Out Of Home) oftewel de megagrote schermen die je onderweg van huis naar werk kunt tegenkomen. In 2017 heeft CSDM de aanbesteding voor de metrostations in Amsterdam verkregen en versterkt CS Digital Media zijn huidige positie als enige digitale out of home media-exploitant in de Nederlandse metro netwerken.

Bekijk de case »

 

Alex van Ginneken huisstijl

Alex van Ginneken logo met payoff

Voor Alex van Ginneken, online business coach, hebben we zijn complete online en offline presentatie mogen ontwerpen en stroomlijnen. Alex heeft onder zijn eigen naam een merk als online business coach en wilde al zijn uitingen in 1 stijl kunnen tonen aan zijn potentiële klanten. We hebben er voor gezorgd dat hij niet alleen een professionele presentatie kreeg, maar dat hij deze ook zelf in beheer kan nemen door de templates aan hem beschikbaar te maken met online tools.

Bekijk de case »

 

 

Karinhuis huisstijl en website

Karinhuis logo voorbeelden met website en drukwerk voorbeeld

Voor Karin van Dijk- van der Zande, interieurstylist en verkoopstylist, hebben we een volledig nieuwe website met logo en huisstijl gerealiseerd. Karin heeft een zeer creatieve achtergrond en oog voor detail. Daarnaast wist ze goed wat ze wel en niet wilde qua uitstraling  en huisstijl. In het proces van het neerzetten van een eigen website hebben we ook veel ondersteuning geboden bij het opzetten van de structuur van de website. Dit is in onze optiek absoluut het belangrijkste onderdeel voordat er gestart kan worden met een ontwerp.

Bekijk de case »

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën

Onze eigen collectie web tools

Check onze Tools pagina
Share This