Argh, mijn potentiële klant keek op mijn website, en toen gebeurde er.. niets??

feb 7, 2023 | Branding, Design, Webdesign

man kijkt op telefoon en is afgeleid - illustratie- roadbearstudios

Stel je voor….
Jouw potentiële klant kijkt op je website, hij heeft haast want hij is onderweg naar huis, er moet nog gekookt worden en de kinderen moeten nog naar voetbal, daarbij zitten er nog ongelezen berichtjes in zijn inbox en stoot er de hele tijd iemand met een paraplu tegen zijn knie, oh en had ik al gezegd dat ie in de rij staat bij de appie?

Je kunt niet naast hem staan en dingen uitleggen. Je kunt niet tegen hem praten en hem geruststellen over je service. Ook kun je hem niet op zijn gemak stellen met een bakje koffie… Dat moet je website allemaal alleen doen. Met gewoon wat nulletjes en eentjes via een klein schermpje, in no-time…. Hoe weet jouw klant nou snel dat jij hem het beste kan helpen?

Man zoekt op telefoon en is afgeleid - illustratie - roadbearstudios

Authentieke sfeer overbrengen naar je klant

Sfeer en authenticiteit zijn daarbij dus heel belangrijk. Met goede branding breng je die sfeer in één oogopslag over naar je klant. Wanneer je klant geen tijd heeft om je zorgvuldig samengestelde teksten te lezen, je portfolio door te spitten en al je diensten te bekijken wordt sfeer zelfs doorslaggevend.

Praat jouw branding dezelfde taal als jij? Of komt je merk over als een stijve hark terwijl jij liever gezellig met je klant een bakkie gaat doen…

Kijk eens kritisch naar je logo, je kleuren, je foto’s… Wat is het gevoel dat je krijgt? Tip: Vraag het ook eens aan mensen die in je doelgroep vallen.

Rommelig? Warm? Strak? Officieel? Gezellig?

Klopt dat wel met wat je wil uitstralen?

Websites en branding in de sfeer van jouw bedrijf

Wij bouwen websites in de sfeer van jóuw bedrijf. Daarvoor doen we een deep-dive in wat jou drijft. Waarom je elke dag met plezier aan het werk gaat voor je klanten en waarom je doet wat je doet op de manier waarop je het doet.

Dit vatten we in woord en beeld en presenteren we op een manier die alleen bij jou past. We noemen dit strategisch design. Klinkt misschien een beetje hoog-in-je-bol-en-heb-ik-dat-nou-nodig, maar het werkt. Onze klanten krijgen klanten die bij ze passen. Omdat hun branding en taal past bij hun eigen unieke persoonlijkheid..

Dus, laat jij ‘een website’ bouwen of ga je voor jóuw presentatie?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën

Onze eigen collectie web tools

Check onze Tools pagina
Share This