Kennisplatform voor Apothekers

voorbeeld van laptop en telefoon met aanmeldproces voor de vlagtwedder landbouwbeurs

Een nieuw platform voor de Apothekers Vereniging

Voor de Groninger Apothekers Vereniging (GAV), hebben we een innovatieve website met een geïntegreerd ledendeel en custom cursusmodule met agendafunctionaliteit gecreëerd. De nieuwe website is makkelijker in beheer voor de organisatie zelf en sluit qua uitstraling beter aan bij de doelen van GAV.

De vorige website van GAV was verouderd, zowel in functionaliteit als in design. Apothekers vonden het moeilijk om essentiële informatie te delen en te raadplegen. Het handmatig bijhouden van de ledenlijst was tijdrovend en inefficiënt, en ook het publiceren van de cursussen zorgde voor dubbel werk, omdat deze op twee plaatsen ingevoerd moesten worden.

We hebben een custom cursusmodule mét geintegreerde agenda gemaakt, een afgesloten ledendeel en de gehele website opnieuw aangepakt. Het beheer ligt nu volledig bij de organisatie zelf en is ingericht op gebruiksgemak en efficient werken.

Project details

Klant GAV Groningen

Datum juni 2022

Skills UI-design, development

Tools Penpot / GIT / WordPress

Bekijk live project »

Voordelen van de cursusmodule:

  • Enkele Invoer: De noodzaak voor dubbele invoer is geëlimineerd. Dit bespaart tijd en vermindert het risico op inconsistente informatie.
  • Geïntegreerd Overzicht: Leden krijgen een helder overzicht van alle evenementen. Dit maakt het eenvoudiger om cursussen en bijeenkomsten te plannen en bij te wonen.
  • Filterbare cursussen: De cursussen kunnen worden gefilterd op doelgroep en type. Zo kunnen deelnemers snel zien welke cursussen er voor hen beschikbaar zijn.
  • Gescheiden Weergave: Hoewel alles in één module is geïntegreerd, kunnen gebruikers kiezen om alleen cursussen of alleen agenda-items te bekijken. Dit zorgt voor meer overzicht en gebruiksgemak.

Website en ledendeel

De nieuwe website van GAV heeft een significante verbetering teweeggebracht in de manier waarop leden communiceren en samenwerken. Het gebruiksgemak en de moderne uitstraling hebben positieve feedback gekregen van de gebruikers. De automatische ledenlijst heeft de administratieve last aanzienlijk verlicht en de efficiëntie verhoogd.

  • Gebruiksvriendelijke Interface: De website is ontworpen met een focus op gebruiksgemak, zodat leden snel en efficiënt toegang hebben tot de benodigde informatie.

  • Geïntegreerd Ledenplatform: Een dynamisch ledendeel waarin apothekers berichten, verslagen, en andere relevante informatie kunnen delen. Dit stimuleert samenwerking en kennisuitwisseling binnen de vereniging.

  • Prikbord Functionaliteit: Een interactief prikbord waar leden belangrijke mededelingen en nieuws kunnen plaatsen en bekijken, wat bijdraagt aan een levendige gemeenschap.

Ook je werkprocessen verbeteren?

We luisteren graag naar je wensen en geven vrijblijvend een advies voor jouw nieuwe project.

Share This