Website voor circulaire afvalverzamelaar Oscar Circulair

Voorbeeld van oscar circulair homepage op blauwe achtergrond

Een nieuwe wervende website voor Oscar Circulair

Voor Oscar Circulair, gevestigd in Amsterdam, hebben we een uitgebreide en dynamische website ontwikkeld die gericht is op het informeren en betrekken van verschillende doelgroepen bij de circulaire afvaldienstverlening van het bedrijf. Oscar Circulair is opgericht om tegemoet te komen aan de complexe uitdagingen op het gebied van afvalinzameling en -verwerking in grote binnensteden, en om een positieve bijdrage te leveren aan de verduurzaming van bedrijventerreinen.

Online Uitdaging:

Oscar Circulair staat voor een aanzienlijke uitdaging om de inefficiënte en milieuonvriendelijke praktijken van afvalinzameling en -verwerking in grote binnensteden aan te pakken. Om potentiele gebieden te interesseren zochten ze naar een duidelijkere online aanwezigheid. De nieuwe website moest zowel de deelnemers, de stakeholders als de potentiele nieuwe gebieden kunnen interesseren en informeren.

Doelstellingen van de website:

  1. Het bieden van heldere en toegankelijke informatie aan de deelnemers van Oscar Circulair.
  2. De dienstverlening van Oscar Circulair vindbaar maken voor potentiële klanten.
  3. De resultaten en doelstellingen van Oscar Circulair zichtbaar maken voor zowel huidige als potentiële stakeholders.

Doelgroepen voor de website:

  • Eigenaren van bedrijventerreinen
  • Collectieven van ondernemers of bedrijvenverenigingen
  • Individuele ondernemers met een focus op verduurzaming
  • Ambtenaren en financiers betrokken bij circulaire doelstellingen

Project details

Klant Oscar Circulair

Datum november 2022

Skills UI-design, development

Tools Penpot / GIT / WordPress

Bekijk live project »

Voorbeeld van oscar circulair homepage op blauwe achtergrond
voorbeeld van de website layout

Onze aanpak

De website is ontworpen om een sterke eerste indruk te geven met een duidelijke en aantrekkelijke presentatie van de missie en diensten van Oscar Circulair. Door middel van intuïtieve navigatie en gestructureerde content wordt bezoekers snel toegang geboden tot informatie over afvalinzameling, scheidingsrichtlijnen en de circulaire visie van het bedrijf.

Daarnaast bevat de website een speciaal gedeelte voor stakeholders en financiers, waar de impact en vooruitgang van het project in detail worden gepresenteerd.

Voor ontwerp, de bouw en het vullen van de website hebben we Oscar Circulair totaal ontzorgd. De teksten zijn door ons in opzet geschreven en in samenwerking aangepast op de markt en doelgroep van Oscar. Het ontwerp is volledig gebaseerd op de huisstijl die Oscar Circulair reeds had laten ontwikkelen. Hier zaten erg veel leuke elementen in en hier hebben we dankbaar gebruik van gemaakt.

De fotografie is in eigen beheer gemaakt.

 

Resultaten

De nieuwe website van Oscar Circulair fungeert nu als een centraal platform waar de diverse doelgroepen niet alleen geïnformeerd worden over de diensten en initiatieven van het bedrijf, maar ook worden aangemoedigd om actief bij te dragen aan de verduurzaming van hun omgeving. Het project demonstreert de kracht van samenwerking tussen verschillende disciplines om een complexe boodschap op een heldere en aantrekkelijke wijze over te brengen.

Binnen dit project konden we weer volop gebruik maken van onze expertise in het creëren van op maat gemaakte digitale oplossingen die niet alleen voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten, maar ook een positieve impact hebben op hun gemeenschappen en de bredere samenleving.

Een erg tof project om aan te werken en een hele fijne samenwerking met Oscar Circulair!

 

Ook een website gericht op je doelgroep?

We luisteren graag naar je wensen en geven vrijblijvend een advies voor jouw nieuwe project.

Share This